Min enskilda firma Rikare tid, bildades 2015. Huvudsyftet med firman är att tillhandahålla hushållsnära tjänster till privatpersoner. Det har främst varit trädgårdsarbete men även andra viktiga tjänster, speciellt för äldre kunder. Där kan orken eller begränsningar sätta stopp i fysiken för tyngre arbeten.

Jag har under hela mitt liv varit intresserad av natur, blommor och friluftsliv. Detta har resulterat i odlingsintresse, natur- och skidresor. Under 20 års tid hade jag en kolonilott där jag var ordförande i 10 år. Dessutom satsade jag heltid på ekologisk odling under en period.  Jag nu är pensionär, men fortsätter att jobba med detta mitt intresse. Jag får själv uppleva en Rikare tid och tänker mig att du som anlitar mig också ska kunna fylla dina dagar med det som berikar just dig!

Se vidare under fliken Verksamhet.

Jag önskar alla gamla och nya kunder välkomna!

Ring 076-82 878 52 så berättar jag mer. Jag besöker Dig för att se vad som Du behöver hjälp med. Då bestämmer vi tid och kostnad för mitt arbete.

Du får bra hjälp till lågt pris!